Kuntavaalit 2017

Aktivoituminen vaikuttamiseen

Olen kehitys- ja uudistumismyönteinen ja oman työn jatkuva kehittäminen on oleellinen osa ammatillista identiteettiäni

Olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. TV:n ajankohtaisohjelmien katsominen iltaisin kuuluu arkirutiineihini ja printtimedian mielenkiintoisimmat artikkelit käsittelevät mielestäni taloutta, koti- ja ulkomaan asioita. En kuitenkaan ole elämäni aikana ollut poliittisesti aktiivinen. Olen kehitys- ja uudistumismyönteinen ja oman työn jatkuva kehittäminen on oleellinen osa ammatillista identiteettiäni, mutta lapsiperheen arjen pyörittäminen yhdessä vaimoni kanssa on vienyt ylimääräisen ajan ja voimat viimeiset 10 vuotta.

Lasten kasvamisen myötä olen viime aikoina alkanut huomaamaan sen, että raskain ja energiaa vaativa pikkulapsiaika alkaa olla ohi. Tämän seurauksena omille kiinnostuksen kohteille, kuten yhteisten asioiden hoitaminen, on enemmän aikaa ja voimia jäljellä. Lapsiperheen pyörittäminen ei enää vie kaikkea energiaa iltaisin. Tämä tuntemus on vahvistunut viimeisen vuoden aikana ja seuraukset ovat olleet nähtävillä erityisesti tänä syksynä.

Ensimmäisenä tämä johti siihen, että olen työpaikalla aktiivisuuteni myötä päätynyt tämän lukuvuoden alusta koulumme kehitysryhmän (=johtoryhmän) jäseneksi. Rehtorin, apulaisrehtorin ja viiden muun opettajan kanssa olen jakamassa koulumme johtajuutta ja koordinoimassa koulumme kehitystyötä.

Seuraava aktivoitumiseni seuraus oli se, että tulin äskettäin valituksi kaksivuotiskaudelle 2017-2018 OAJ:n Lahden paikallisyhdistyksen hallitukseen.

Ja viimeisin päätökseni oli lähteä tavoittelemaan valtuustopaikkaa ja tämän mahdollistamiseksi olen kuukausi sitten liittynyt Kokoomuksen jäseneksi.

 

Leave a Reply