Kuntavaalit 2017

Kotikaupunkini Lahti

Tätä kaupunkia voin todella suositella kenelle vain.

Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi alakouluikäistä lasta. Olemme asuneet Renkomäessä nyt 11 vuotta ja olemme viihtyneet alueella erinomaisesti. Luonnonläheinen ympäristö on ollut hyvä paikka lasten kasvulle. Renkomäen koulun toimintaan olemme olleet oikein tyytyväisiä. Aluetta voi lämpimästi suositella kenelle vain. Olen ylpeä renkomäkeläisyydestäni ja lahtelaisuudestani. Vaikka olenkin syntynyt Keski-Suomen sydämessä Jyväskylässä, Lahdesta on tullut uusi kotikaupunkini.

Tämä kaupunki on hyvä paikka asua. Väitän, että tämä kaupunki on parempi paikka asua kuin monet täällä aina asuneet ajattelevatkaan. Perheeni on asunut ennen Lahteen muuttoa kaksi vuotta pääkaupunkiseudulla ja siihen verrattuna täällä on moni asia hyvin. Esimerkkeinä mainitakseni luonto ja palvelut ovat lähellä ihmisiä ja työmatkat sujuvat mukavasti ilman liian pahoja ruuhkia. Helsingin läheisyys on kuitenkin yksi Lahden vahvuuksista moniin muihin suuriin maakuntakeskuksiin verrattuna. Meidän tulee aktiivisesti tulevaisuudessa hyödyntää Helsingin läheisyyttä houkuttelemalla tänne lisää asukkaita ja yritystoimintaa pääkaupunkiseudulta.

Tätä kaupunkia voin todella suositella kenelle vain. Se ei tietenkään poista sitä tosiasiaa, että asiat voivat aina olla paremmin ja sitä työtä haluaisin itsekin olla tekemässä kaupunginvaltuutettuna.

 

Leave a Reply